Cardi B вразила яскравими кадрами та підтвердила свою вагітність (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 401
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Cardi B зауважила, що така новина стала справжнім натхненням для неї
Фото: instagram.com/iamcardib

Артистка показалася в сукні, яка підкреслила її округлий живіт

Знаменита американська реп-виконавиця Cardi B, яка зі скандалом вигнала свого чоловіка через шість років шлюбу, оголосила, що чекає на дитину. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зірка поділилася радісною новиною у себе у фотоблозі. Вона розповсюдила відповідні світлини, з яких видно, як Cardi B позує у розкішній червоній сукні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ця сукня вдало підкреслила її округлий живіт. Артистка зауважила, що така новина стала справжнім натхненням для неї. Окрім того, зірка підтвердила інформацію щодо розлучення з репером Offset.

Після кожного фінішу настає новий етап! Я така вдячна, що розділила з тобою цю мить, ти принесла мені ще більше любові, більше життя і найголовніше відновила мої сили! Нагадала, що я можу мати все! Ти нагадала мені, що більше ніколи не доведеться обирати між життям, любов'ю та моєю пристрастю! Я так тебе люблю і не можу дочекатися, коли ти станеш свідком того, що ти допомогла мені досягти, до чого ти мене підштовхнула. Набагато легше долати життєві випробування, коли ти, твій брат та сестра щоразу доводите, що всі повороти долі варті того,
- звернулася до своєї майбутньої дитини артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те як Cardi B вийшла на сцену без білизни та засвітила між ніг дещо дуже особисте. Відтак, показуючи відверті танці, з інтимної області Cardi B випала нитка від тампона.