Наталія Могилевська перетворила власний день народження на свято для доньок: мрія 4-річної Софії стала реальністю (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 578
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська відсвяткувала день народження
Наталія Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Наталія Могилевська здивувала доньку незвичайним подарунком

На свій день народження Наталія Могилевська вирішила порадувати не себе, а своїх двох доньок. Принаймні втілити давню мрію 4-річної Софії артистці точно вдалося.

Чотирирічна Софія давно мріяла про власний електромобіль, і батьки вирішили втілити це у реальність. Наталія Могилевська разом із чоловіком подарували доньці електромобіль, і поділилися зворушливим відео цього моменту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артистка зазначила, що навіть не уявляла, що у свій день народження отримає більше задоволення від подарунків для дітей, ніж для себе. Ну а сама Софія була в захваті від свого першого електромобіля. Малеча одразу сіла за кермо і з великим ентузіазмом почала досліджувати новий транспортний засіб під наглядом старшої сестри.

Вже два роки Соня мріє про машину, але вона була замаленькою, щоб її пускати за кермо справжнього дитячого електромобіля. Зараз я вже не хвилююсь за неї, адже знаю, що вона багато чого вміє і впорається сама з управлінням цієї для неї справжньої великої машини, яку вона зараз паркує поруч із татовою,
— розповіла Наталія Могилевська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська показала, як провела відпочинок з доньками. Артистка розповіла, які навички освоїла 12-річна Мішель.