"Такі хвороби спричиняють невідворотні жахливі наслідки": Інна Мірошниченко розповіла про проблеми зі здоровʼям названої доньки

Новини шоубізнесу
765
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Інна Мірошниченко розповіла про стан здоровʼя названої доньки
Донька Тімура та Інни Мірошниченків. Фото: instagram.com/_inna_mi_

Дружина Тімура Мірошниченка зізналася, чи можна було б уникнути таких критичних проблем зі здоровʼям Ангеліни

Інна Мірошниченко, дружина відомого ведучого Тімура Мірошниченка, якому в якийсь момент довелося жити за рахунок коханої, поділилася тривожними новинами щодо здоров'я їхньої 8-річної названої доньки. Виявилося, що Ангеліна має серйозні проблеми з зором, які можливо ніколи не вдасться вилікувати повноцінно.

На своїй сторінці в Instagram Інна розповіла, що наразі вони активно займаються медичними обстеженнями дівчинки. З'ясувалося, що в Ангеліни серйозні проблеми з зором — вона бачить лише на 20%. Навіть за допомогою окулярів зір дитини не досягне 100%.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Інна зазначила, що таких ускладнень можна було б уникнути, якби лікування розпочали раніше. Втім, родина Мірошниченків робить усе можливе, щоб поліпшити стан здоров'я доньки.

Ангеліна бачить лише 20%, а в окулярах зможе бачити до 50%. Інші 50% зору втрачено за ці 8 років, які вона мала ходити в окулярах.
Чи повернеться зір? Невідомо. Будемо робити постійне апаратне лікування і щороку дивитися динаміку. Чи допоможе операція? Лазерну корекцію роблять лише після 18 років. І це дозволяє бачити без окулярів так, як в окулярах. Тобто у випадку Ангеліни на 50,
— розповіла Інна Мірошниченко.

Крім проблем із зором, у дівчинки є й інші серйозні недуги, які виникли через брак належного медичного догляду в дитячому будинку. Інна не розкрила подробиць, але підкреслила, що вони усвідомлювали складність ситуації ще до всиновлення.

Попри всі труднощі, родина Мірошниченків твердо налаштована підтримувати доньку та робити все необхідне для її одужання. Інна також наголосила, що дитячий будинок не може замінити родинне тепло.

Це не така велика проблема в порівнянні з іншими, які ми маємо і які є наслідком проживання дитини не в сім'ї. Є хвороби, які не здаються критичними, які є в багатьох дорослих. Якщо такі є у дитини від народження, і її не обстежили належним чином чи не лікували щоденно як слід, то такі хвороби спричиняють невідворотні жахливі наслідки. Якби Ангеліна від народження потрапила під опіку, а не в дитбудинок, якби її здоров'ям повноцінно займалися, вона мала б всі шанси на повноцінне життя. Шанси, яких зараз не має,
— додала дружина Тімура Мірошниченка.
Інна Мірошниченко розповіла про проблеми зі здоровʼям у названої доньки
Інна Мірошниченко. Фото: instagram.com/_inna_mi_/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина Тімура Мірошниченка повідомила про вкрай рідкісний та складний діагноз їхнього названого сина. Маленькому Марселю потрібна операція.