Камалія вперше поділилася болісною історією про викидні на пізньому терміні вагітності: "До останнього було страшно"

Новини шоубізнесу
933
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія втратила дітей
Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія вперше поділилася особистими переживаннями про втрату вагітності та розповіла, як вона змогла відновитися

Українська співачка Камалія вперше розповіла про важкий досвід не тільки серйозних хвороб, а й втрати вагітності. При чому сталося з артисткою це на пізньому терміні. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

Вперше про свої болісні втрати виконавиця розповіла в інтервʼю Славі Дьоміну. Лише через довгі роки Камалія наважилася говорити про викидні, які пережила до народження доньок-близнючок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тоді артистка теж чекала на близнюків. Камалія зізналася, що після цього важкого випробування вона зосередилася на роботі та захопленнях, щоб не заглиблюватися у свої переживання. Підтримка близьких стала для неї неоціненною допомогою.

Впоратися з цим тільки з вірою в Бога та вірою, що все попереду. Дуже велику роль відіграють твої рідні, підтримка. Це медитація, спорт, відпочинок. Мені лікар казав, що потрібно не зациклюватися і не думати про це. Тому що, коли дуже сильно хочеш, то нічого не виходить. Я одразу занурювалась в роботу, навантажувала себе. Плюс кінний спорт, змагання, пісні, кліпи, виступи…
— пригадала співачка.

Втім після тривалого відновлення Камалія вдалася до процедури ЕКЗ, в результаті якої народилися її доньки-близнючки Арабелла і Мірабелла. Озираючись на минуле співачка згадує, як переживала через страх і сумніви щодо майбутнього, враховуючи попередній невдалий досвід.

Коли я дізналася (про вагітність — прим. ред.), я боялася радіти. А лікар мені сказав: "От живи та нічого не бійся. Буде — значить буде, не буде — будеш пробувати ще". Мені дуже хотілося дитину. Хотілося реалізуватися. До останнього було страшно. Але я постійно була на зв'язку з лікарями, все було під контролем,
— розповіла Камалія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після розлучення з мільярдером Камалія неочікувано постала в образі нареченої. Співачка показала коштовну каблучку, яку віднедавна носить на підмізинному пальці.