Відома співачка, якій приписували роман з Пономарьовим, вперше розповіла про свій новий статус мами

Новини шоубізнесу
933
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Марія Яремчук стала мамою
Марія Яремчук. Фото: facebook.com/snidanok

Марія Яремчук зізналася, як змінилося її життя після народження первістка

Українська співачка Марія Яремчук вперше відверто поділилася деталями свого нового статусу матері.Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що виконавиця народила первістка в травні цього року. Однак ні ім'я сина, ні особистість батька артистка офіційно не розкривала. Ба більше, на тлі цього ширились чутки, що вона народила дитину від відомого українського співака Олександра Пономарьова.

Нещодавно Яремчук підтвердила, що зараз переживає найщасливіший період свого життя, насолоджуючись новою роллю. Про це вона розповіла в інтерв'ю для М1.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

А от щодо чуток про те, що батьком її дитини може бути відомий співак Олександр Пономарьов, Яремчук відреагувала спокійно. Вона зазначила, що добре розуміє, що такі плітки завжди супроводжують публічних осіб.

Це вже зовсім інше життя. Звісно, воно отримало новий зміст, і це найбільша радість у світі — діти. Проте неможливо одразу повернути звичний темп на перших місяцях, коли дитина з'явилася,
— розповіла Марія Яремчук.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після феєричного повернення на сцену під час Євробачення 2023, Марія Яремчук випустила автобіографічну пісню. Артистка зізналася, що вона була написана задовго до премʼєри.