Аліна Гросу чуттєво привітала з днем народження тата, на якого вона схожа, як дві краплі води

Новини шоубізнесу
1 185
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Аліна Гросу показала, наскільки схожа з татом
Фото: instagram.com/alina_grosu

Зірка не стала вказувати, скільки років виповнилося найріднішій людині

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка потрапила у скандал через свої танці у день атаки на “Охматдит”, вразила чуттєвим привітанням свого батька з днем народження. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Stories зірка розповсюдила світлину з татом. Як бачимо з кадру, Вона надзвичайно схожа з найріднішою людиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, зі знімків видно, що Гросу позує з чоловіком на узбережжі. Підписники очікувано поцікавилися, скільки ж років виповнилося її батькові. Проте, Гросу на це питання вирішила не відповідати. Вона лише натякнула на молодий вигляд найріднішої людини.

У мене сьогодні (5 серпня) у батька день народження. Я дуже сильно хочу його привітати, тому що це найкоханіший чоловік у моєму житті. Хочу побажати, щоб він залишався таким мужнім, сильним, справжнім. Бажаю довгого життя, здоров'я. Тому що поки живі наші батьки, доти ми залишаємося саме дітьми. Дякую батькові за своє життя,
- замилувала підписом до фото співачка.
Аліна Гросу показала, наскільки схожа з татом
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліна Гросу розповіла, чи планує потрапити на Євробачення. Співачка також зазначила, що спостерігає за масштабним співочим конкурсом.