"Від кохання до ненависті один крок": Камалія вперше назвала причину розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром

Новини шоубізнесу
564
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія зізналася, чому пішла від Мохаммада Захура
Камалія та Мохаммад Захур. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Артистка зізналася, чому пішла від чоловіка після 20 років стосунків

Співачка Камалія вперше розкрила причину розлучення з пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром, з яким була у шлюбі понад 20 років. Пара оголосила про розрив стосунків ще навесні минулого року, що стало несподіванкою для багатьох їхніх прихильників. І це при тому, що доньки співачки та мільярдера досі про це не знають.

В інтерв'ю для Слави Дьоміна Камалія зізналася, що рішення розлучитися було пов'язане з конфліктом, який виник через доньку Захура від попереднього шлюбу. За словами артистки, вона не знаходила спільної мови з дівчиною, і це призвело до серйозної сварки між подружжям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Камалія натякнула, що колишній чоловік образив її словами, що стало останньою краплею. Однак подробиці цієї історії вона вирішила не розкривати.

Коли на мене починає тиснути чоловік, я закриваюся і просто тікаю. Мене досить образити словом, щоб я пішла. Ну, як і трапилося з Захуром. Я можу давати шанс, скажімо так, але я ще за собою можу помічати те, що від кохання до ненависті один крок. Як мені може дуже подобатися людина, потім одне слово, все перевертається, і в мене йде відторгнення,
— зізналася Камалія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що у Мохаммада Захура відібрали майно у центрі Києва. Камалія не проігнорувала рейдерський захват та стала на захист колишнього.