"Це абсолютно нормально": дружина Тімура Мірошниченка зізналася, чи ревнують її діти своїх батьків до усиновлених брата та сестри

Новини шоубізнесу
709
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тімур та Інна Мірошниченко намагаються дати увагу кожній дитині
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Інна Мірошниченко заявила, що для неї важливо віднаходити баланс в увазі до кожної дитини

Дружина відомого українського тележурналіста та оглядача Євробачення Тімура Мірошниченка - Інна, яка розповіла про всиновлення другої дитини, зізналася, чи ревнують її біологічні діти до нового брата та сестри. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож Інна Мірошниченко заявляє що ревнощі серед її чотирьох дітей присутні завжди. Втім вона зауважує, що нічого страшного в цьому не вбачає, адже це доволі природний процес. На думку Інни, головне віднаходити баланс і віддавати свою любов кожній дитині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікавим є те, що зіркові батьки заснували доволі своєрідну традицію виховання. Отож, вони виділяють конкретні дні для кожної дитини та проводять цей час наодинці з нею. Відтак, кожен з чотирьох дітлахів має час побавитися з мамою та татом.

Всі діти ревнують маму/тата до інших дітей. Немає різниці, це Мія чи Марко до Марселя чи Ангеліни. Ангеліна ревнує до Марселя. Мія до Марка і так далі. Це абсолютно нормально. Ми намагаємося кожній дитині дати індивідуальну увагу та відчуття абсолютної любові. Щоб ці ревнощі залишалися здоровими,
- зазначила Інна Мірошниченко.
Тімур та Інна Мірошниченко намагаються дати увагу кожній дитині
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Інна Мірошниченко розповіла про проблеми зі здоров'ям названої доньки. Дружина Тімура Мірошниченка зізналася, чи можна було б уникнути таких критичних проблем зі здоров'ям Ангеліни.