Зірка "Супермами" розсекретила дивні пункти райдера Вєрки Сердючки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 200
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Райдер Вєрки Сердючки - що в нього входить
Що входить до райдеру Вєрки Сердючки. Фото: соцмережі

Райдер у Сердючки цілком прийнятний, проте є кілька “але”

Раніше організатори ATLAS розсекретили, чому насправді Вєрка Сердючка відмовилася від цьогорічного виступу. Також нещодавно відома українська блогерка розповіла про вимоги зірки, без виконання яких вона може відмовитися виступати.

Не секрет, що іноді до райдерів зірок входять досить незвичні та дивні пункти. Не є виключенням і Андрій Данилко, який виступає під сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка. Про його забаганки розповіла учасниця шоу “Супермама” і блогерка Стася Макєєва для YouTube-шоу “Okay Eva”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, вагітна Макєєва запросила Сердючку виступити на гендер-паті. За це родині блогерки довелося викласти 35 тис. доларів (понад 1,4 млн грн).

Стася зізналася, що домовитися за виступ зірки було складно. Але це ніяк не пов’язано з самою Сердючкою - вся справа у її менеджері.

У неї дуже складний менеджер, який може нагрубити, з ним дуже важко комунікувати взагалі. Дівчата, які організовували це все, говорили: “Ми боїмося”. Ми самі їздили і купували райдер, щоб було все: чашка порцелянова, килим, дзеркало. Нам сказав менеджер, що якщо чогось буде не вистачати, то все - вона може піти. Не знаю, наскільки це правда. Так сказали,
- згадала блогерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, Вєрка Сердючка під час виступу в Юрмалі звернулася до Пугачової та загадала заповітне бажання кожного українця. Читайте про це - у цьому матеріалі.