Оля Полякова розповіла, чому не виходять випуски "Дорослих дівчат" та чи сварилась вона із співведучою Машею Єфросиніною

Новини шоубізнесу
1 379
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оля Полякова зазначила, чи вийде ще шоу "Дорослі дівчата"
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Полякова спростувала усі чутки стосовно її стосунків із зірковою подругою

Відома українська співачка Оля Полякова, яка щемливо привітала маму-красуню з днем народження, розповіла чи дійсно вона перебуває у сварці зі своєю подругою та ведучою Машею Єфросиніною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, не є секретом, що Маша та Оля за останні роки стали дуже близькими подругами, ба навіть вони разом робили YouTube шоу Дорослі дівчата. Цей проєкт він набув неабиякої популярності, проте наразі вже немає нових випусків шоу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, у мережі почали розпускати плітки про те, що шоу припинило своє існування через те, що Оля та Маша посварилися. Отож, Полякова у програмі “Ранок у великому місті” переконала, що насправді це не так. Вони з Єфросиніною лише хочуть переформатувати цей проєкт. Основна причина такого рішення зробити його більш унікальним, не схожим ні на які інші шоу, які є на YouTube.

Дорослі дівчатка трошки на паузі. Ми збираємося їх трошки переробити в якомусь новому форматі. Ви ж бачите, що всі, як мавпи, почали повторювати ці "Дорослі дівчатка": і вдвох ведуть, і втрьох, і щось там кудахчуть. Поки що ніхто "Дорослих дівчаток" не переплюнув, бо треба бути дорослими і смішними. Я не хочу казати, що хтось щось робить не так. В українському YouTube має бути багато українськомовного контенту, але наша з Машею історія має бути революційна,
- прокоментувала артистка.

Окрім того, Полякова висловилася стосовно можливого погіршення стосунків з Машею Єфросиніною. Вона запевнила, що все це вигадки.

Я навіть не знаю, хто це придумав. На якій темі ми могли побити горщики? Що нам ділити з Машею? Ми з Машею добре спілкуємося. Вона у мене буває вдома,
- зазначила артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна похвалилася знімком після відпустки. Телеведуча зазначила, що хоче ще більше засмагнути.