Віктор Бронюк завершив службу в ЗСУ: відома причина

Новини шоубізнесу
4 375
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Віктор Бронюк розповів, чому звільнився з лав ЗСУ
Фото: instagram.com/viktorbronyuk_official

Артист розповів, що в нього виникла поважна причина

Соліст відомого українського гурту “ТІК” Віктор Бронюк, який щемливо привітав свою дружину з річницею весілля, заявив про те, що звільнився з лав ЗСУ. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це він повідомив у програмі “Ранок у великому місті”. Отож, Бронюк зазначив, що його служба тривала рік, однак зараз Віктор повертається додому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артист також розповів, чому прийняв таке рішення. Отож, за його словами у нього була причина для звільнення. Річ у тім, що батько співака серйозно хворий. Він нещодавно переніс інсульт і тепер має статус людини з інвалідністю. Відтак, Віктор повернувся задля того, аби доглядати рідну людину.

Я звільнився, у мене батько інвалід першої групи. Він переніс інсульт. Я теоретично міг і не йти. Такий був час, я прослужив рік і два місяці, і як би ситуація вимагала трішки більше часу приділяти,
- зазначив артист.
Віктор Бронюк на службі
Скриншот

Зауважимо, що Віктор спочатку служив у лавах 120 бригаді Вінницької ТРО, згодом перейшов у 171 батальйон цієї ж бригади. Потім артист був відряджений в підрозділ “Дністер” у відділ логістики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те як Віктор Бронюк припустив, як би відреагували українці, якби зрадниці Таїсія Повалій та Ані Лорак повернулися на Батьківщину. Артист також відповів, що рухає знаменитостями з України, які зрадили свою країну.