"Я б із задоволенням пішла б співати до Лайми Вайкуле": Оля Полякова прокоментувала свою відсутність на фестивалі у Юрмалі

Новини шоубізнесу
1 091
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оля Полякова запевнила, що не відмовлялася від виступу у Юрмалі
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Артистка дала оцінку Андрієві Данилку, який розмовляв та співав на фестивалі російською

Українська співачка Оля Полякова, яка щемливо привітала свою красуню-маму з днем народження, нарешті дала розгорнутий коментар стосовно того, чому вона відмовилася брати участь у музичному фестивалі латвійської виконавиці Лайми Вайкуле. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, нещодавно відбувся масштабний музичний захід у Юрмалі, де виступили і українські артисти. Зокрема, на фестивалі Вайкуле були присутні Макс Барських, ALEKSEEV та Андрій Данилко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Планувалося, що у пісенному дійстві візьме участь і Оля Полякова, але вона відмовилася. Про своє рішення Оля розповіла у програмі “Ранок у великому місті”. Отож, артистка каже, що сама не відмовлялася від виступу. Основною причиною її відсутності на сцені у Юрмалі стало те що вона в той час брала участь у зйомках нового шоу.

Я не відмовилася. У мене 26-го (липня – прим. ред.) знімалися шоу, де я сиджу в журі. Я обрала в своїй країні свій проєкт. Я б із задоволенням пішла б співати до Лайми Вайкуле, бо вона підтримує Україну. Вона на нашому боці,
- пояснила Оля.

Варто додати, що на самому фестивалі Макс Барських та ALEKSEEV спілкувалися англійською мовою, а от Андрій Данилко - російською. Полякова зауважила, що не може засуджувати свого колегу. Оля також запевнила, що Андрій Михайлович - справжній патріот України.

Я не можу коментувати вчинки інших людей. Я не знаю, чим він мотивується. Я дуже люблю Андрія. Я точно знаю, що він —  українець щирий. Він не виїздив нікуди. Він був з нашою країною. Він жив на Хрещатику, приймав в себе в хаті людей,
- резюмувала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова розповіла про проблеми з алкоголем після початку повномасштабної війни. Артистка розповіла, що тепер підіймає їй настрій.