"Не ставлю собі дедлайнів": Тарас Цимбалюк розповів, чому він досі не одружений

Новини шоубізнесу
988
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тарас Цимбалюк зазначив, що все-таки хоче, аби його стосунки переросли у родину
Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Актор також зізнався, яким може бути його весілля

Популярний український актор Тарас Цимбалюк, який попросив пробачення після участі в скандальній вечірці з російськими піснями, заговорив про своє весілля. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, він зазначив, що поки що не поспішає одружуватися. Відомо, що актор перебуває у стосунках зі Світланою Готочкіною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, що Тарас не квапиться ставати на весільний рушник він розповів у інтерв'ю блогерці Аліні Шаманській. Артист детально пояснив свою позицію.

Для мене ця тема не те, що лежить на полиці, але я не ставлю собі абсолютно ніяких дедлайнів у цьому плані. Навіть не відштовхуючись від того, що зараз дивний дуже час, я не знаю, що буде завтра і післязавтра. Тому якось взагалі такі речі вони в мене не фігурують зараз. У мене прекрасні стосунки з дівчиною, яку я люблю, але не те, щоб є якісь конкретні плани. Звичайно в ідеалі, хотілося б, щоб все це лаконічно переросло в якусь нормальну форму сім’ї до якої ми всі прагнемо,
- зазначив Цимбалюк в інтерв’ю Аліні Шаманській.

Артист заявив, що вони зі Світланою багато працюють над своїми стосунками, постійно обговорюють спільне майбутнє. Відтак, Тарас розповів, яким буде їхнє весілля, якщо вони його захочуть.

Свєта ніколи не була одружена і вона логічно, що захоче якесь весілля, щоб їй запам'яталося. Це не повинна бути якась попса і мені навіть не хочеться робити для неї звичайне весілля. Я не хочу просто, щоб для неї цей день був звичайним. Якщо вже це робити - це повинно бути достойно і, щоб вона це згадувала, щоб їй спогади ці приносили завжди задоволення.
- резюмував Тарас.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дівчина Тараса Цимбалюка привітала його з річницею стосунків на місяць раніше до заповітної дати. Тарас потішив своєю реакцією.