Джеррі Хейл розповіла, хто став її помічником на шляху до популярності (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 730
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джеррі Хейл зізналася, чия творчість допомогла їй здобути популярність
Фото: instagram.com/thejerryheil

Джеррі Хейл за відносно короткий період з музичної блогерки перетворилася на популярну артистку з винятковим стилем

Знаменита українська артистка Джеррі Хейл, яка раніше презентувала спільний трек з Володимиром Дантесом, вперше розповіла про те, хто посприяв тому, що вона стала відомою. Подробиці - вже у нашому матеріалі.

Нагадаємо, Джеррі здобула шалену популярність завдяки композиції “Охрана отмєна”. Цього року вона разом з Альоною Альоною брала участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення 2024. На конкурсі дівчата посіли почесне третє місце з композицією “Teresa & Maria”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, від музичної блогерки і до зірки Євробачення Джеррі пройшла максимально тернистий шлях. Вона вирішила розповісти, хто їй допомагав у цьому.

Як з’ясувалося, головним помічником Джеррі у музичній кар'єрі став Святослав Вакарчук. Саме він допоміг їй стати популярною. Зокрема це проявлялося у тому, що Джеррі виконувала його композиції. Саме кавери на пісні “Океану Ельзи” привернули увагу користувачів до її персони.

Зараз мене вже знають як артистку та виконавицю власних пісень, проте ті з вас, хто зі мною з самого початку, пам'ятають кучеряву Джеррі Хейл в светрі і той щасливий день, коли 8 років тому саме Святослав вперше дав сильний підйом моїй кар’єрі, тоді ще як кавер виконавиці, яка виконала "Я так хочу до тебе". Святослав запостив це в твітер, і тисячі людей так вперше почули про мене,
– розповіла співачка у своєму Instagram.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джеррі Хейл виступила разом з переможцем Євробачення. Українська співачка приєдналася до виступу Nemo та запалила з ним на одній сцені.