"Ходить і через раз з тобою вітається": Тарас Цимбалюк — про молодих українських акторів, які миттєво "хапають" зіркову хворобу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тарас Цимбалюк максимально не схвалює не гідної поведінки своїх молодших колег
Фото: Скриншот з відео

Артист навів приклад, коли зіткнувся з неприйнятною для нього поведінкою

Популярний український актор Тарас Цимбалюк, який прокоментував докори стосовно того, чому він досі не на передовій, розповів про поведінку своїх молодих колег. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, секс-символ українського кіно в інтерв'ю Аліні Шаманській зізнався, що молоді актори часто поводять себе не зовсім гідно. За словами Тараса, вони швидко зазнаються і занадто проявляють свій норов по відношенню до працівників на студії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, Тарас навів приклад із проєкту “Танці з зірками”. Саме тоді він став свідком, що артисти воліють “жити у своєму кіно”.

У них по 40 гримерів. Чого ти ви***уєшся? Хочеться в кожного це запитати. Але багато людей адекватних. Коли з ними починаєш розмовляти, вони стають нормальними людьми. Мені дуже важко виправдати, коли людина ви***ується. Коли він після 2 серіалів вже ходить і через раз із тобою вітається. Це просто смішно,
- сказав Тарас.

Зокрема, варто зазначити, що у розмові йшлося про нахабство зірок. Зокрема, про конкретні приклади, коли відома людина може образити гримера, або іншого працівника на майданчику.

Я бачив мільйон разів таке. Якийсь чай принесли, він виливався в обличчя асистенту. Мені так соромно було,
- резюмував Цимбалюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Цимбалюк розповів, чому він досі не одружений. Актор також зізнався, яким може бути його весілля.