Оце так новина! Міс Україна Всесвіт Вікторія Апанасенко вперше стане матусею (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 411
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вікторія Апанасенко вагітна, фото
Вікторія Апанасенко стане мамою. Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Красуня вперше стане мамою, з чим ми її вітаємо!

Вікторія Апанасенко не надто любить розповідати про своє особисте життя. Свого чоловіка Міс Україна Всесвіт показала в березні цього року, а тепер стало відомо, що подружжя чекає на першу дитину. Фото вагітної Вікторії Апанасенко дивіться в нашому матеріалі!

Українська модель Вікторія Апанасенко, яка здобула титул Міс Україна Всесвіт 2022, чекає на першу дитину. Про свою вагітність 30-річна красуня повідомила в Instagram, де опублікувала чорно-біле фото, підписавши його такими словами:

Мама маленького левенятка.
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вікторія Апанасенко та Олександр Борняков стануть батьками, фото
Вікторія Апанасенко чекає на первістка. Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Міс Україна Всесвіт позує у довгій елегантній сукні з великими вирізами. На знімку можна побачити вже доволі круглий та великий животик. Припускаємо, що Вікторія Апанасенко вже на пізніх строках вагітності, проте вирішила повідомити про це тільки зараз.

Чоловік Вікторії та за сумісництвом щасливий тато — Олександр Борняков. Він працює заступником міністра цифрової трансформації України з розвитку ІТ-галузі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Володимир Остапчук та Катерина Полтавська розсекретили стать майбутнього малюка. Дізнайтесь, на кого чекає це зіркове подружжя!