Плагіат чи випадковість? Надю Дорофєєву звинувачують у копіюванні стилю відомої співачки

Новини шоубізнесу
1 926
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Надя Дорофєєва копіює Аріану Гране - чи так це насправді
Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Команда Дорофєєвої вже прокоментувала звинувачення в плагіаті Аріани Гранде

Українську співачку Надю Дорофєєву, яка нещодавно перенесла госпіталізацію, звинуватили у копіюванні образу популярної американської співачки Аріани Гранде. Що про це каже команда артистки — розповідаємо нижче!

Користувачі соцмереж помітили схожість між фото Дорофєєвої, де вона зображена в масці з вушками, та знімком Гранде 2016 року, виконаним у схожому стилі. Зображення Дорофєєвої використовувалося як обкладинка для її нового треку "Нітрогліцерин".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак команда артистки відреагувала на звинувачення, наголосивши, що схожість з образом Аріани Гранде є випадковою. За словами менеджменту, використання вушок в образах Дорофєєвої вже стало своєрідною візитною карткою зірки, тому не варто шукати потаємні сенси там, де їх не закладено. Про це представники співачки розповіли у коментарі “Музвару”.

Це дійсно співпадіння. На перший погляд, є певна схожість між цими фотографіями, яка проявляється у подібному ракурсі та чорно-білій обробці. Проте хочемо наголосити, що команда DOROFEEVA завжди працює над створенням унікального контенту, який відображає власний стиль та бачення артистки,
— заявили представники співачки.
Надя Дорофєєва плагіатить Аріану Гранде - чи так це насправді
Надя Дорофєєва. Фото: Музвар
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Надя Дорофєєва оригінально анонсувала сольний концерт, за перші квитки на який довелося "поборотися". Артистка нарешті готується зібрати Палац Спорту у столиці, до якого зараз активно готується.