"Вже відгуляли весілля": відомий ведучий приголомшив подробицями особистого життя Тіни Кароль

Новини шоубізнесу
2 734
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль вдруге вийшла заміж - чи правда це
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol

Євген Фешак припускає, що Тіна Кароль вдруге вийшла заміж, проте не розголошує це публічно

Особисте життя Тіни Кароль — тема, яка провокує чимало чуток серед колег та прихильників. Сама артистка нещодавно зізналася, що планує вдруге стати мамою, а от днями в Мережі взагалі зʼявилася інформація, ніби артистка вже встигла відгуляти друге весілля. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

Широкому загалу відомо, що Тіна Кароль ще у 2008 році вийшла заміж за продюсера Євгена Огіра. Проте після смерті чоловіка артистка завжди навідріз відмовлялася коментувати особисте життя. Втім відомий ведучий Євген Фешак розповів, що ймовірно співачка все ж наважилася на другий шлюб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В ефірі шоу Люкс ФМ Євген Фешак пригадав власну розмову з Тіною Кароль, в якій артистка заявила, що не збирається розповідати публічно про свої романтичні стосунки. Тоді знаменитість прямо сказала, що її весілля буде таємним, ба більше, про нього навіть не дізнаються її колеги.

Власне тому Євген Фешак припустив, що ймовірно Тіна Кароль вийшла заміж вдруге. Втім хто є обранцем співачки — невідомо.

Мені здається, що вона, в принципі, вже вийшла заміж. Що вона сказала? Якщо буде виходити заміж, то зробить це подалі від очей публіки й ніколи не повідомить шанувальників про свій новий статус. Тому можемо зробити висновок, що, в принципі, може, все вже й було. Може, вже відгуляли весілля,
— розповів Євген Фешак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль знову показалася у військовій формі. Зірка показала, як проходить військовий вишкіл з ветеранами "Азову”.