Колишня Андрія Хливнюка закрутила роман з російським бізнесменом з близького оточення путіна

Новини шоубізнесу
795
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Гоцій та Роман Абрамовичу разом чи ні - що відомо про стосунки моделі
Наталія Гоцій. Фото: instagram.com/nataliiagotsii

Вже не вперше в Мережі зʼявляється інформація про те, що Наталія Гоцій має стосунки з російським підприємцем та політиком

Колишня кохана Андрія Хливнюка, який вперше з початку війни виступив в Україні, відома модель Наталія Гоцій, після повномасштабного російського вторгнення майже не веде соцмережі та не зʼявляється у публічному просторі. Проте це не заважає чуткам щодо її особистого життя й надалі розповсюджуватися.

Ще рік тому росЗМІ поширювали інформацію, ніби Наталія Гоцій закрутила роман з російським політичним діячем та бізнесменом Романом Абрамовичем. Тоді дівчина не стала підтверджувати чи спростовувати такі чутки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та днями інформація про стосунки української моделі з російським бізнесменом знову “відродилися” у Telegram-каналі Harley Quinn. Варто зазначити, що Абрамович — чи не найвідоміший російський олігарх, наближений до кремля та його очільника путніа. Тому такі звʼязки навряд зіграють репутації Гоцій на користь.

Відома українська модель Наталя Гоцій пішла з моделінгу і зосередилася на розміреному світському житті.
Подейкують, повна дольче віта Гоцій, одна з найбільш обговорюваних у колі наших поюзаних селеб, а причина — ім'я нового коханця.
Це російський олігарх Роман Абрамович, з яким Гоцій заліковує рани після розставання з добре відомим у вузьких колах столичним бізнесменом.
Звісно, не патріотично, але вельми практично,
— зазначає автор Telegram-каналу.
Наталія Гоцій зустрічається з російським олігархом
Наталія Гоцій. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відомий ведучий приголомшив подробицями особистого життя Тіни Кароль. Євген Фешак припускає, що співачка вдруге вийшла заміж.