Лариса Доліна "сплатила" репарації за підтримку війни в Україні: стала відома схема на понад 1 млн доларів (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
760
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Лариса Доліна залишилася без даху над головою
Лариса Доліна. Фото: @dolinaofficial

Путіністка запевняє, що це українці "розкрутили" її на величезну суму. Сподіваємося, вона таки пішла на ЗСУ😁

Кремлівська пропагандистка Лариса Доліна залишилася без власного житла у Москві. При чому “взятися” за це вирішили не природні лиха чи місцеві правоохоронці, а українці, які знаходяться щонайменше на відстані у 415 кілометрів. То як їм це вдалося і що сталося з квартирою путіністки — дізнавайтеся на Хочу!

68-річна Лариса Доліна є палкою прихильницею загарбницького режиму кремля і неодноразово публічно підтримувала вторгнення в Україну. Тому не дивно, що карма розвернулася до путіністки правильною стороною. Адже українці, проти яких вона закликає рф воювати, залишили її без житла у Москві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Скандальна виконавиця випустила відеозвернення, в якому побідкалися, як українці “розвели” її на понад 100 тисяч доларів. Виявилося, що шахраї продали її квартиру, а згодом до неї приїхало пʼятеро людей, які представилися новими власниками.

За даними росЗМІ, площа п'ятикімнатної квартири Доліної в Хамовниках сягає 236 квадратів, її приблизна вартість — 150 млн рублів. Сама путіністка запевняє, що шахрайство вчинили українці. Проте фактичних доказів цьому немає.

Лариса Доліна залишилася без квартири в Москві
Квартира Лариси Доліної. Фото: росЗМІ
Ларису Доліну обікрали на 150 мільйонів
Квартира Лариси Доліної. Фото: росЗМІ
Я стала жертвою шахраїв. Щодо мене вчинили дуже збочені та сплановані шахрайські дії. За цим фактом порушено кримінальну справу. Я визнана потерпілою, а на мою квартиру накладено арешт. Попереднім слідством встановлено, що шахраї перебувають на території України,
— пожалілася Доліна.

Ба більше, шахраї також проникли у соцмережі путіністки. Адже в якийсь момент на її офіційній сторінці в Instagram зʼявилися проукраїнські публікації із закликом підтримувати Збройні сили України.

Лариса Доліна залишилася без квартири у Москві
Лариса Доліна підтримала Україну. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що сама Лариса Доліна чимало заробила на геноциді українців. За рік війни співачка збагатилася майже на 100 мільйонів.