Гештальт закрито: скандал з приводу дискваліфікації Йоста Кляйна з Євробачення 2024 добіг свого логічного завершення

Новини шоубізнесу
923
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Йост Кляйн мав усі шанси здобути високий результат на пісенному конкурсі
Фото: Instagram Йоста Кляйна

Нідерландський артист хоч і не заспівав у фіналі конкурсу, проте залишився чи не найбільш обговорюваним виконавцем цьогорічного Євробачення

Талановитого артиста, представника Нідерландів на Євробаченні 2024 Йоста Кляйна, який вперше прокоментував свою дискваліфікацію на Євробаченні, повністю виправдано за інцидент, завдяки якому його було дискваліфіковано. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Йост Кляйн перед гранд-фіналом Євробачення потрапив у максимально неприємний інцидент. За твердженнями багатьох мовників інших країн, Йост застосував насильницькі дії стосовно працівниці знімальної команди Євробачення 2024. Ці дії характеризувалися загрозливим рухом вбік жінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зауважити, що довкола цієї неприємної ситуації розпіарювалися різні версії скандалу. Зокрема, говорилося, що Йост не торкався тієї жінки, а лише в грубій формі висловив своє невдоволення. За іншою версією він не просто говорив з жінкою. Нібито під час їхньої словесної сутички Кляйн пошкодив відеокамеру. Тоді європейський мовник розцінив поведінку співака як порушення правил конкурсу і заборонив виступати на сцені у фіналі.

Тепер же, майже через три місяці після закінчення Євробачення з'явилися нові деталі у цій справі. Вірніше сказати, з'явився вердикт.

Отож, поліція Мальме (саме там проводився конкурс) закрила справу за недостатньою кількістю доказів, що свідчили б про винуватість Йоста. Варто зауважити, що нідерландський мовник заявив, що не залишить цю ситуацію та продовжить переговори з Євробаченням стосовно дискваліфікації.

Наступний крок – зустріч з керівництвом EBU щодо цього питання в найкоротший термін. Ця зустріч буде зосереджена на цій несправедливій дискваліфікації. Ми також обговоримо всі інші наші заперечення щодо перебігу подій за лаштунками пісенного конкурсу, які ми раніше надіслали до EBU у вичерпному листі, який на сьогоднішній день залишився без відповіді,
- говорить мовник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як представник Нідерландів на Євробаченні 2024 натякнув на можливе повернення на конкурс. Артист цього року мав один з найкращих перформансів.