"Що ці цьоці кажуть?": Оля Фреймут шокована, як Полякова та Єфросиніна познущалися з образу відомої співачки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 633
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Оля Фреймут стала на захист Тіни Кароль
Оля Фреймут, Маша Єфросиніна та Оля Полякова. Фото: instagram.com/freimutolia; instagram.com/mashaefrosinina

Несподівано відома журналістка знайшла архівне відео, в якому Оля та Маша посміялися з вигляду Тіни Кароль

Після свого повернення в Україну Оля Фреймут почала “піднімати архіви” і несподівано натрапила на відео, в якому Оля Полякова та Маша Єфросиніна посміялися з мейкапу народної артистки України Тіни Кароль, яка за чутками вдруге вийшла заміж. Що ж такого було в тому відео та як на це відреагувала ведуча — розповідаємо нижче!

Ще до початку повномасштабної війни Оля Полякова часто проводила прямі ефіри зі своїми зірковими друзями та колегами. Та одного разу співачка влаштувала гумористичний майстер-клас з макіяжу разом з Машею Єфросиніною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тоді в кадрі співачка нафарбувала “губи Тіни Кароль” та заспівала фрагмент хіта своєї колеги "Вабити". Знаменитості посміялися з такої пародії на відому білявку, яку Оля Полякова свого часу назвала “плакальницею на похоронах”.

Однак побачивши архівне відео Оля Фреймут не зрозуміла жартів колег. Тому у себе в соцмережах вона встала на захист Тіни Кароль та зазначила, що вважає це публічним булінгом.

Втім поки ані Оля Полякова, ані Маша Єфросиніна не коментують такі висловлювання у свій бік. Та й сама Тіна Кароль жодним чином не відреагувала на цю ситуацію. Адже, як показує практика, народна артистка зазвичай уникає публічних конфліктів та не зациклює свою увагу на подібному.

Підкажіть, будь ласка, що ці цьоці кажуть? Булінг успішнішої однокласниці Тіни Кароль?
— відреагувала Оля Фреймут.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова розповіла про проблеми з алкоголем після початку повномасштабної війни. Артистка зізналася, що пиячила цілих два роки!