Експродюсер Олега Винника "розніс" усі побрехеньки співака: жодних хвороб та казкових сотень тисяч євро на ЗСУ

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Винник брехав про власну хворобу та допомогу ЗСУ
Олег Винник. Фото facebook.comgroupsvovchytsya

Олександр Горбенко розкрив усю правду про втечу співака у Німеччину під прикриттям загадкової хвороби

Поки головна прихильниця Олега Винника та голова його фан-клубу виправдовує дії свого кумира, розповідаючи про нібито величезну допомогу Збройним силам України, його колишній продюсер вирішив висловитися про побрехеньки співака. Олександр Горбенко довгі роки працював зі скандальним виконавцем, тому йому є що сказати про теперішнє життя Винника. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомляє NV з посиланням на Facebook Олександра Горбенка, насправді Олег Винник не страждав від секретної хвороби. За словами чоловіка, його експідопічний не виїжджав за кордон заради лікування. Проте це стало для співака виправданням, у яке повірили його прихильниці після початку повномасштабної війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Олександр Горбенко також зазначив, що своєю втечею у Німеччину виконавець показав непрофесійність. Адже через це зірвалося чимало проєктів, над якими мав працювати Винник, ще бувши підопічним продюсера та свого давнього друга.

Ви знали, що до війни ніхто на лікування з України нікуди не виїжджав і не було жодної хвороби, але завзято півтора року розповідали про виїзд до початку війни через таємничу хворобу. Навіть після того, як ваша брехня викрилася, у вас вистачає совісті плести людям вигадані історії, відверту маячню про якусь зраду з боку продюсера і команди, як мантру вперто повторювати цю нісенітницю,
— заявив Олександр Горбенко.

Не оминув Горбенко і тему допомоги Олега Винника Збройним силам України, якою так пишаються “вовчиці” співака. Продюсер зазначив, що насправді та мільйонна допомога ЗСУ не є підтвердженою жодними звітами. Водночас Олександр навів фактичні приклади великої допомоги від таких артистів, як Ірини Федишин, Артема Пивоварова, Андрія Хливнюка та інших. Усі вони, за словами продюсера, дійсно допомагають армії, а не “ганяють по колу фото та відео одних і тих самих автомобілів”.

У вашому випадку, ви два роки ганяєте по колу фото та відео одних і тих самих автомобілів, кількість яких, у ваших байках, з кожним місяцем зростає, додатково розповідаєте казки про сотні тисяч євро таємної допомоги, невідомо чим, невідомо кому. У вас є хороша можливість виставити мене дурнем, опублікуйте Звіт і покажіть хоча б третину суми, яку ви вперто декларуєте, людям було б цікаво побачити Звіт вашого розреламованованого Фонду, скільки донатів ви зібрали за два роки, на що їх витратили. Звичайна практика. Ви цього не зробите, від слова ніколи, з тієї простої причини, що ніколи не було того, чого ніколи не було,
— додав продюсер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що увага до Олега Винника посилилася після того, як голова його фан-клубу заявила про велике повернення співака. Валерія Барон опублікувала афішу про першу за 3 роки пісню артиста. “Мої люди” він готується випустити вже 23 серпня, до Дня Незалежності України.