Зірка "Спіймати Кайдаша" зізналася, чи спілкується її ексчоловік з їх спільним сином

Новини шоубізнесу
788
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Антоніна Хижняк розповіла про особисте життя
Антоніна Хижняк із сином. Фото: instagram.com/tonya_actress

Антоніна Хижняк розповіла про стосунки з колишнім чоловіком та їхній вплив на спільну дитину

Відома українська акторка Антоніна Хижняк, яка підірвала Мережу палким поцілунком з Наталкою Денисенко, відверто розповіла про стосунки з колишнім чоловіком. Як давно вони не разом та чи повпливало це на спільну дитину експодружжя — дізнавайтеся на Хочу!

Про особисте життя Антоніни Хижняк відомо публіці мало що — акторка інколи показує свого сина у соцмережах, проте чи живе вона з чоловіком, знав мало хто. Проте днями в Instagram зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” вирішила розповісти на питання про особисте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Виявилося, що вже понад 4 роки тому Антоніна Хижняк розвелася з чоловіком. Проте експодружжя залишилося в нейтральних стосунках, а сама ж акторка підкреслює, що ніколи не ставала на перешкоді у спілкуванні колишнього з їх сином.

З чоловіком я не проживаю, бо я розлучена близько чотирьох з половиною років. Розлучення наше сталося ще до моєї Instagram-ери, коли в мене там ще взагалі не було підписників, і я взагалі не вважала за потрібне говорити щось про особисте.
Син спілкується з батьком, я ніколи не перешкоджала їхньому спілкуванню. Ми залишилися в нормальних стосунках після розлучення, тому зараз ось так,
— розповіла Антоніна Хижняк.
Антоніна Хижняк показала сина
Антоніна Хижняк із сином. Фото: instagram.com/tonya_actress
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" розсекретила свою вагу до грамів. Антоніна Хижняк натякнула, що набрала зайві кіло.