Стан квартири Ірини Фаріон шокував слідчих: її донька розповіла, що вони там знайшли

Новини шоубізнесу
698
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Квартира Ірини Фаріон викликала шок у слідчих, фото
Стан квартири Ірини Фаріон приголомшив слідчих. Фото: скриншот

Донька мовознавиці розповіла про їхні знахідки та записку, яку Фаріон залишила вдома перед загибеллю

Після смерті Ірини Фаріон минув вже майже місяць й лише зараз починають з’являтись цікаві деталі її останніх днів життя. Нещодавно слідчі розповіли, що мовознавиця планувала взяти у свою останню подорож, а тепер розповіли, чим шокувала їх квартира Фаріон.

Після вбивства Ірини Фаріон, яке сталося наприкінці липня, слідчі провели огляд її квартири та були вражені тим, що там знайшли. Про це для ТСН розповіла донька Ірини Фаріон — Софія Семчишин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Виявляється шок правоохоронців був, скоріш, приємним. Вони ще в житті не бачили стільки книг та меду у звичайній квартирі!

Розумієте, це (дім — прим. ред.) є така сакральна річ, куди намагаєшся нікого не пускати. Але коли зайшли слідчі, вони зауважили, що це квартира, де є мільйони книг і більше нічого… І багато меду, тому що вона любила каву з медом. Це їх так здивувало,
— поділилась Софія Семчишин.

Вона додала, що у квартирі також знайшли записку. На аркуші паперу були записані плани Ірини Фаріон щодо випуску її авторської програми "Ген українців". Зокрема, мовознавиця мала намір у вересні опублікувати відео про повстанського генерала Івана Трейка — останній епізод програми, який вона встигла записати.

У квартирі Ірини Фаріон знайшли її передсмертну записку, фото
Також у квартирі Ірини Фаріон знайшли її особисті нотатки з планами. Фото: скриншот з відео
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно донька Ірини Фаріон розповіла про подальшу долю квартири її мами. Вона відповіла, чи зробить з її квартири музей.