Зірка фільму "Щоденник пам'яті" померла: легенда кіно Джина Роулендс пішла з життя у 94 роки

Новини шоубізнесу
658
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джина Роулендс померла
Джина Роулендс. Фото: Getty Images

Голлівудська зірка мала невиліковну хворобу

Американська акторка Джина Роулендс, яка здобула популярність завдяки ролі у фільмі "Щоденник пам'яті", пішла з життя у віці 94 років. Тільки нещодавно стало відомо про її невиліковну хворобу, яка, схоже, й забрала життя зірки. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Причиною її смерті, ймовірно, стала хвороба Альцгеймера, з якою вона боролася останні п'ять років. Однак офіційної версії поки не оприлюднено.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Джина Роулендс померла 14 серпня у своєму будинку в Індіан-Веллсі, Каліфорнія. Її син, Нік Кассаветіс, повідомив про цю болісну втрату у соцмережах.

Джина Роулендс пішла у вічність: за що Голлівуд памʼятатиме зірку

Джина Роулендс пішла з життя
Джина Роулендс. Фото: Getty Images

Джина Роулендс мала багату кінокар'єру, яка тривала понад шістдесят років. Вона співпрацювала зі своїм чоловіком, режисером Джоном Кассаветісом, створивши багато видатних фільмів.

За свою роботу в кіно Джина отримала численні нагороди, включаючи номінацію на "Оскар" за роль у фільмі "Жінка під впливом". Вона також здобула два "Золотих глобуса", чотири премії "Еммі" та почесний "Оскар" за внесок у кіномистецтво. Найяскравішими проєктами акторки були “Щоденник памʼяті”, “Проблиски надії”, “Глорія”, “Ніч на Землі” та інші.

Про хворобу Джини Роулендс вперше розповів її син Нік у червні 2024 року, до 20-річчя виходу "Щоденника пам'яті", де вона грала жінку, яка також страждала від хвороби Альцгеймера. Нік зазначив, що його мати перебувала у стані "повного недоумства".

Джина Роулендс пішла у засвіти через невиліковну хворобу
Джина Роулендс. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стала відома причина смерті Шинейд О’Коннор. Тільки через рік зʼявився офіційний висновок.