" Усе в Олега, слава Богу, уже нормально": Олег Винник чесно зізнався шанувальникам, що починає все із чистого аркушу

Новини шоубізнесу
1 400
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олег Винник запланував реліз нової композиції на 23 серпня
Фото: instagram.com/valery_baron

Олег Винник щиро подякував прихильникам, що попри все вони лишаються з ним

Знаменитий український артист Олег Винник, який наразі мешкає в Німеччині та який заявив про те, що повертається на велику сцену записав звернення до шанувальниць. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, своє відеозвернення артист опублікував у соцмережах. Він зазначив, що записав відео на підтримку композиції, реліз якої запланував на 23 серпня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У ролику на Facebook Винник повідомив, чому прийняв рішення повернутися в український шоу-бізнес. Артист також подякував шанувальникам, що вони залишаються з ним.

Починаємо все із чистого аркуша, але з якимось досвідом. Я хочу вам подякувати, що ви зі мною, що вірили, вірите, що залишаєтеся зі мною. Ніхто не пішов. За те, що при такій клятій, лютій війні в нашій країні ви ніколи про мене не забували. Дякую за ваші подарунки, з вами не пропадеш. Я та людина, яка співає про наболіле – про своїх людей. Знаю, що ви вірите. І ніхто мене ніколи не шукав. Я знаю, що ви ніколи не ставили ніяких запитань: "Де ти, Олеже? Що ти? Як ти? Що з тобою? "Усе в Олега, слава богу, уже нормально. Тільки сентиментальність з'явилася.
- зазначив Винник.

Окрім того, у своєму зверненні виконавець щиро подякував українським воїнам. Він переконаний, що країна переживе це горе.

Це горе, яке ми переживемо. Після величезного горя буде величезне процвітання,
- резюмував Олег.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те що поки Олег Винник відсиджується за кордоном, головну битву з хейтерами веде його прихильниця. голова фан-клубу Винника заступилася за співака, який несподівано вирішив повернутися на українську сцену.