Гроші реально не пахнуть? Балі-Бей з "Величного століття" вперше зніметься у російському фільмі

Кіно та серіали
502
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Бурак Озчивіт отримає шалений гонорар за зйомки в російському фільмі
Фото: Скриншот

Стало відомо, скільки він бере за один знімальний день - сума чимала 😳

Зірка історичної драми “Величне століття. Роксолана”, відомий турецький актор Бурак Озчивіт, який потішив шанувальників світлиною сина, візьме участь у російському серіалі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, російський Telegram канал Mash повідомив, що виконавець ролі Малкочоглу Балі-Бея зніметься у проєкті з Рузилем Мінакаєвим - зіркою пропагандистського серіалу “Слово пацана”. Говориться, що поки що невідомо, який розмір гонорару запропонували Озчивіту, але за повідомленнями інсайдерів - його знімальний день вартує 1.5 до 3 млн рублів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Telegram канал повідомляє, що сцени з Озчивітом будуть зніматися у місті Альмєтьєвськ. Відомо, що на 24 серпня для артиста забронювали номер у одному з готелів Казані.

Сцени з Бураком зніматимуться в Альметьєвську. 24 серпня на ім'я актора заброньовано номер в одному з готелів Казані. Гонорар турецького принца тримається в секреті, але, як нам розповіло джерело, один знімальний день зірки "Чудового віку" та інших турецьких серіалів коштує 1,5 до 3 мільйонів рублів. Чи входить у цю суму обіцянки катати Наташек блакитними берегами і коробка рахат-лукума — нам самим цікаво.
- повідомляє телеграм-канал.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про три найкращі ролі турецького актора-красеня Керема Бюрсіна. З представлених у добірці стрічок можна з упевненістю заявити, що Бюрсін - багатогранний артист.