Кеті Перрі потрапила у шалений скандал через зйомки кліпу в Іспанії: що там сталося

Новини шоубізнесу
1 179
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кеті Перрі могли би не втрапити в таку ситуацію, якби її команда запитала дозволу
Фото: Інстаграм Кеті Перрі

Команда Перрі знімала ролик на піщаних дюнах в Іспанії без відповідного дозволу

Відома американська співачка Кеті Перрі, яка показала свої голі груди, втрапила в неабияку халепу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, її та її команду підозрюють, що вони знімали новий кліп на піщаних дюнах в Іспанії без дозволу. Про це повідомляють BBC та Sky News.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, у кліпі до своєї композиції “Lifetimes” показано, як Кеті насолоджується вечірками та краєвидами тамтешніх пляжів. Проте, сцени з ролика, які зняли просто біля дюн, що охороняються на острові Еспальмадор, викликають багато запитань.

Відтак, вже з’явилися перші офіційні коментарі. Отож, представник іспанського Міністерства сільського господарства, рибальства та навколишнього середовища зазначили, що хоч поки що розслідування у цій справі не завершене, вони позиціонують це як екологічний злочин, адже дюни мають там неабияку цінність. Припускається, що дозвіл на зйомку могли б надати, якби команда Перрі зробила відповідний запит.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Кеті Перрі в порваних легінсах та шубі на голе тіло з’явилася на шоу “Balenciaga”. У виконавиці входить у звичку шокувати публіку.