Старша донька Сумської, яка продовжує жити і працювати в рф, вперше за довгий період часу зробила пост в соцмережах (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Антоніна Паперна запостила дві атмосферні світлини та закрила коментарі до посту
Фото: instagram.com/olgasumska

Донька легендарної української акторки продовжує замовчувати війну, яку російський режим розв'язав проти її рідної країни

Колись відома українська акторка та за сумісництвом старша донька знаменитої артистки театру та кіно Ольги Сумської Антоніна Паперна, яка попри війну живе світським життям в росії, вперше за досить довгий час з’явилася в соцмережах та опублікувала кілька світлин. Подробиці - в нашому матеріалі.

Новими знімками Паперна, яка вперто продовжує зніматися в росії та мовчить про війну, поділилася у себе в Instagram. Варто зазначити, що Антоніна досить рідко розповсюджує нові фото у фотоблозі, проте все ж інколи робить винятки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так сталося і цього разу. Отож, зі знімків бачимо, що донька легендарної української акторки позує в білій довгій сукні, чоботях козаках і капелюсі. Окрім Антоніни на фото ще є кінь.

Варто зауважити, що доступ до коментарів під своїм постом Паперна приховала. Вочевидь, вона зробила це для того, аби вберегти пост від хейту.

Антоніна Паперна позує в білій сукні
Скриншот
Антоніна Паперна позує з конем
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася в головній ролі в російському серіалі. Отож, акторка досі продовжує заробляти криваві рублі.