Реальність VS афіша: як насправді виглядає 51-річний Олег Винник (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 234
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Винник - як зараз виглядає популярний колись співак
Олег Винник. Фото: facebook.com/groups/vovchytsya

Здається, хтось перестарався з фотошопом, створюючи нову афішу до виходу пісні Олега Винника "Мої люди"

Співак Олег Винник до своєї скандальної втечі з України був улюбленцем української публіки. Та нещодавно після більш ніж двох років мовчання артист з'явився у соціальних мережах та анонсував першу за 3 роки пісню. Та саме такі публікації викликали чимало питань у прихильників. Зокрема й про те, як насправді зараз виглядає Олег Винник.

15 серпня співак записав звернення до своїх прихильниць, де продемонстрував свій нинішній вигляд. Відео викликало чимало обговорень, адже артист сильно змінився — тепер помітні глибокі зморшки, а обличчя помітно осунулося. Та незмінною залишилася характерна зачіска Олега Винника, хоча раніше він жалівся на труднощі з пошуком перукаря в Німеччині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Як насправді виглядає Олег Винник
Олег Винник. Фото: скриншот

Проте зовсім інше враження справляє свіжа афіша, опублікована на декілька днів раніше, 10 серпня, його помічницею Валерією Барон у Facebook. На фото 51-річний артист виглядає значно молодше та свіжіше. Очевидно, що не обійшлося без фотошопу, адже зображення на афіші не зовсім відповідає його реальному вигляду. Чи це просто маркетинговий хід, чи результат вдалої роботи з фейстюном — висновки робіть самі. 😄

Олег Винник перестарався з фотошопом
Олег Винник. Фото: facebook.com/baron.valeriia
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно експродюсер Олега Винника "розніс" усі побрехеньки співака. Олександр Горбенко заявив, що насправді улюбленець “вовчиць” не хворий, а його сотні тисяч євро донатів на ЗСУ — лише казки.