"Це був один з найскладніших іспитів у моєму житті": ексучаник гурту "Авіатор" Ігор Воєвуцький став військовослужбовцем

Новини шоубізнесу
583
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ігор Воєвуцький розповів, що саме вже встиг придбати для служби
Фото: Скриншот Instagram

Артист розповів, що під час навчання за день зміг зробити близько 700 відтискань

Популярний український співак та колишній учасник колективу “Авіатор” Ігор Воєвуцький приголомшив тим, що заявив про поповнення до лав ЗСУ. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що Ігор розповів про те, що служитиме на передовій у себе у соцмережах. Воєвуцький додав, що вже встиг пройти навчання та перевірив стан свого здоров'я.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Співак шокував тим, що за день зміг зробити близько 700 відтискань. Окрім того, він заявив, що це був один із найскладніших іспитів у його житті (артист склав іспит на бійця-рятувальника)

Пройшов курс ТССС і склав іспит на бійця-рятувальника! Це був один з найскладніших іспитів у моєму житті! Особливо фізично! Практику приймають у максимально фізичновиснаженого бійця і під постійним психологічним тиском! Загалом за цей день зробив близько 700 відтискань, не рахуючи присідань зі зброєю і постійних планок,
- повідомив Ігор та показав себе у військовій формі.

Ігор також додав, що вже встиг придбати для своєї майбутньої служби тактичний годинник, спеціальний ремінь, набір для чищення зброї, тактичні рукавиці для стрільби, особисті речі, планшет із сумкою, ліхтарик, шолом та компас. Однак, все ще є певні речі, яких йому не вистачає.

Залишилося розібратися з броніком, взуттям і активними навушниками,
- резюмував артист.
Ігор Воєвуцький розповів, що саме вже встиг придбати для служби
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, про те, як Меловін заговорив про можливу мобілізацію у ЗСУ. Артист зазначив, що буде державі більш корисним з мікрофоном у руці, а не зі зброєю.