Світлана Лобода стала першою українкою, яка заспівала для Grammy (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Світлана Лобода заспівала на Греммі
Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial

LOBODA виступила в рамках спецпроєкту Global Spin від найпрестижнішої музичної премії Греммі

Попри свою сумнівну репутацію в Україні, Світлана Лобода стала першою артисткою зі Східної Європи, яка виступила для проєкту американської музичної премії Grammy. В рамках проєкту Global Spin виконавиця представила музичний номер з піснею “Mentor 2.0”. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Відповідне відео виступу LOBODA з шоубалетом з’явилося на офіційній сторінці “Recording Academy / GRAMMYs” на YouTube. У ролику українська виконавиця виконала пісню “Mentor 2.0” двома мовами — англійською та українською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Світлана Лобода стала першою українкою на Global Spin від Греммі
Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial

Зазначимо, що спецпроєкт Global Spin в рамках Греммі було створено у 2020 році з метою обʼєднання світової музичної спільноти. А Світлана Лобода стала першою виконавицею у Східній Європі, яка заспівала на Grammy.

Артисту заспівати для Ґреммі — це як спортсмену взяти участь в Олімпійських Іграх. Радісно, бентежно і почесно. Я вдячна Ґреммі за запрошення стати частиною проєкту Global Spin і світової музичної спільноти Grammy. І за довіру як до першого артиста у Східній Європі. Музика завжди красномовніша за слова,
— коментує Світлана Лобода.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Світлана Лобода сильно травмувалася на зйомках кліпу. Одна з акторок штовхнула виконавицю настільки сильно, що збила з ніг.