Легендарний французький актор Ален Делон пішов з життя у віці 88 років: перші подробиці

Новини шоубізнесу
1 003
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ален Делон помер - перші деталі смерті видатного актора
Ален Делон. Фото: Getty Images

Життя найкрасивішого актора кіно за всю історію різко обірвалося

В неділю, 18 серпня, стало відомо про смерть Алана Делона. Видатний французько-швейцарський актор кіно та театру залишив цей світ у 88 років, залишивши за собою величезний внесок у світ кінематографу. Що відомо про смерть актора — дізнавайтеся на Хочу!

Культовий актор Ален Делон помер на 89 році життя. Про це повідомили видання AFP та Le Figaro, посилаючись на дітей зірки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Журналісти передають, що 88-річний Алена Делон помер спокійно, в колі родини. А сталося це в його маєтку у французькій комуні Душі. Судячи з усього, причиною смерті став поважний вік актора.

Зазначимо, що Ален Делона недарма вважали легендою кінематографа. Найбільш відомими ролями знаменитості були такі проєкти, як: “На яскравому сонці”, "Зорро”, “Рокко та його брати”, “Чорний тюльпан”, “Перша ніч спокою” та ще багато інших. Чоловік отримав таку популярність, що мав прихильниць по всьому світу, а окрім того його вважають найкрасивішим актором кіно за всю історію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями стало відомо, що зірка фільму "Щоденник пам'яті" померла. Легенда кіно Джина Роулендс пішла з життя у 94 роки після того, як їй діагностували невиліковну хворобу.