Зірка "Хрещеного батька" Джон Епрі пішов з життя у віці 83 років: що відомо

Новини шоубізнесу
1 097
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Джон Епрі помер, фото
Актор Джон Епрі. Фото: Getty Images

Ви могли бачити цього актора в фільмах "Клан Сопрано" та "Хрещений батько"

За останні кілька днів з життя пішло чимало яскравих постатей кіно... В Голлівуді не встигли оговтатись після новин про смерть Алена Делона, як сталась ще одна гучна втрата. Помер Джон Епрі.

Відомий американський актор помер у віці 83 років. Джон Епрі пішов з життя у середу, 7 серпня, але стало про це відомо лише зараз.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сумну звістку повідомив його менеджер. Останні дні свого життя Епрі провів у маєтку в Лос-Анджелесі, оточений найближчими людьми. Причина смерті поки що не розголошується, але представник актора зазначив, що вона настала з природних причин.

Я глибоко засмучений втратою пана Епрі. Він був надзвичайно талановитим актором і справжнім другом. Один із найчудовіших людей, яких я мав честь знати,
— сказав його менеджер.

Що відомо про Джона Епрі

Дебют Епрі в кіно відбувся у драмі Стіва Макквіна про поліцію Сан-Франциско "Булліт". У другій частині "Хрещеного батька" він виконав роль молодого Сальваторе "Сал" Тессіо. Ця роль принесла йому світову популярність.

Актор також запам'ятався глядачам за серіалом "Клан Сопрано", де зіграв мафіозі Віллі Дейна. Попри невелику роль, його персонаж був важливим, оскільки став першою жертвою Тоні Сопрано.

Після смерті актора залишилася його дружина Бетсі Грасі та троє дітей — донька Ніколь від попереднього шлюбу, а також пасинки Маріка Паркер і Валентино Грасі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Днями також стало відомо, що у справі вбивства Меттью Перрі затримали перших підозрюваних. Дедалі більше факторів вказує на те, що зірка "Друзів" помер не від природних причин.