"Я хочу бути похованим разом зі своїми собаками": відомо, як пройде похорон Алена Делона

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ален Делон запам'ятається як культовий артист
Фото: Getty images

Артист помер у віці 88 років

Однією з трагічних новин останнім часом у світі світового кіно стала звістка про смерть відомого французького актора Алена Делона. Він помер у віці 88 років.

Безперечно, Ален був не лише одним із символів французького кінематографа, а й світового кіно. Свого часу його вважали справжнім красенем та артистом, який може втілити на великому екрані будь-яку роль. Зауважимо, що народившись 1935 року Делон ознаменував собою цілу епоху. Він став справжнім культурним надбанням міжнародного рівня. Варто зауважити, що Ален вже кілька років тому говорив про те, що зробив усі справи в житті, які хотів і йому більше нічого робити в цьому світі. Більше того, він добровільно хотів зробити собі евтаназію та піти з цього життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Але все-таки він ще трохи пожив і лише зараз подався в інший світ. Відомо, що похорон артиста пройде найближчими днями на приватній церемонії. Про це повідомляє Decripto з посиланням на його родину.

Він мирно помер у своєму будинку в Душі, поряд з ним його діти та сім'я. Сім'я просить вас поважати їхнє приватне життя в цей надзвичайно болісний час жалоби
- говорилося у заяві дітей зірки.

Цікавим є той факт, що він неодноразово говорив, що хоче бути похованим разом із своїми собаками. Актор був дуже прив'язаний до цих тварин. Він вважав своїх псів нерозлучними супутниками у житті. В одному зі своїх інтерв'ю він висловив це не зовсім звичне бажання.

Я хочу бути похованим разом із своїми собаками. Мене більше нічого не турбує, я просто хочу бути з ними. Вони були єдиними, хто любив мене беззастережно, завжди були поруч, не вимагаючи нічого натомість.
– говорив актор.

Варто зауважити, що Делон неодноразово розповідав про свої погляди на смерть і те, як він хотів би померти. Зокрема, у 2018 році на похороні Жан-Поля Бельмондо - іншого вельми відомого французького актора, Ален розповів, що хотів би закінчити своє життя відповідно до законодавства Швейцарії. Саме там він мешкав уже багато років.

Я досяг кінця свого життя і знаю, що піду з нього без жалю. Я хочу піти зі світом. Я вже ухвалив рішення. Я вже підготувався до свого похорону
– резюмував артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про п'ять фільмів Олена Делона, які залишаться в історії великого кінематографу. Безперечно, цей артист житиме вічно.