Росіянин зачитав "Серце пацана": Ярмак зустрівся з військовополоненим, який виявився його прихильником

Новини шоубізнесу
671
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ярмак показав військовополоненого
Ярмак. Фото: instagram.com/yarmak_music

Репер Ярмак особисто приїхав поспілкуватися з росіянином, якого українські військові взяли у полон

Відомий український репер та військовий Ярмак, який отримав особливу винагороду за свою службу, зустрівся з російським військовополоненим та за сумісництвом своїм фанатом. Ба більше, після того, як окупант потрапив до українських військових, артист особисто з ним поспілкувався. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

На офіційному YouTube-каналі Ярмака вийшло відео під назвою "Сердце пацана" попало в плен!”. На самому початку ролика показані кадри, як українські військові взяли російського військовополоненого на Донеччині. Саме у той момент і стало відомо, що росіянин — прихильник творчості Олександра Ярмака.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
В український полон потрапив прихильник репера Ярмака
Військовополонений росіянин. Фото: скриншот з відео

Дізнавшись про цю ситуацію Ярмак особисто приїздив поспілкуватися з військовополоненим. Метою було показати росіянам, які знайомі з його творчістю, яка участь очікує на них після того, як ті підуть зі зброєю на суверену Україну.

В ході розмови з військовополоненим виявилося, що він зі Саяногорську, що знаходиться на відстані 3750 кілометрів від лінії бойового зіткнення. Росіянин потрапив під мінометний обстріл, а після — у полон до українських військових. За словами хлопця, він давно слідкує за творчістю Ярмака, знає на памʼять його треки та навіть дивився серіал “Как закалялся стайл” з репером та шоуменом Євгеном Яновичем.

Це мало колись статися, тому що відео "Сердце пацана" на YouTube має 233 мільйони переглядів, 25% яких з Росії. Я впевнений, це не перший випадок. Хочу висловити слова поваги бійцям 35-го полку Національної гвардії України та роті оперативного призначення. Саме вони взяли в полон цього персонажа на Покровському напрямку. Я на Донеччині, приїхав поговорити зі своїм фанатом і запитати, що він забув на українській землі,
— сказав Олександр Ярмак.
Ярмак поспілкувався з прихильником-військовополоненим
Репер Ярмак та військовополонений росіянин. Фото: скриншот з відео
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше відомий репер та військовий Ярмак розповів, що відчуває до окупантів, коли їх ліквідовує. Артист чесно зізнався, як справлявся з емоціями після того, коли убив першого російського окупанта.