Від трьох різних жінок: чим живуть та на кого схожі діти Алена Делона (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 244
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

У актора наролилося від різних жінок четверо дітей
Фото: Getty images

Старшого сина актора вже немає серед живих

Знаменитий кіноактор Ален Делон після своєї смерті на 89-му році життя лишив після себе не тільки неймовірну спадщину у вигляді безсмертних кінофільмів, а і чотирьох дітей від трьох різних жінок. Ні для кого не є секретом, що особисте життя Алена було дуже бурхливим, а відтак він не зациклювався на одній жінці і у своїх стосунках був мав вельми серйозні наміри, якщо справа доходила до народження дитини.

У цьому матеріалі ми розповімо вам про дітей французької легенди. Окрім того, покажемо наскільки вони схожі на свого зіркового батька.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ентоні Делон

Другий син актора народився 30 вересня 1964 року в Лос-Анджелесі. Ентоні. Мама Ентоні - друга дружина Алена Наталі Делон. З нею актор розлучився, коли синові було 4 роки. Сам же Ентоні, як і його зірковий батько, став актором.

Ентоні Делон - син Алена Делона
Getty images

Анушка Делон

Анушка - єдина донька Алена. Вона з'явилася на світ в 1990 році від стосунків зіркового француза з нідерландською моделлю Розалі Ван Бремен. Як і її батько, Анушка теж акторка. Цікавою є її зовнішність. Зокрема, дівчина має різного кольору - карого та синього.

Анушка Делон - донька Алена Делона
Getty images

Ален-Фаб'єн Делон

Друга дитина Алена та Розалі Ван Бремен. Відтак, Анушка та Ален Фаб’єн рідні брат та сестра. Син Делона народився в 1994 році у Франції. Щодо його професійної стежини, то хлопець пробував себе в моделінгу. Він також брав участь у показах відомих брендів.

Ален-Фаб'єн Делон - син Алена Делона
Getty images

Крістіан Аарон Булонь

Первісток Алена Делона, який народився у 1962-у році не відчув себе актором.Варто зазначити, що Крістіана спочатку виховувала мати, а потвм його всиновила мати Делона. Реалізувався як фотограф, письменник і зовсім трішки як актор, хоча не вважав себе артистом. Помер у Парижі внаслідок передозування наркотичними речовинами.

Крістіан Аарон Булонь - син Алена Делона
Скриншот з відео
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо, як пройде похорон Алена Делона. Артист зазначав, що хотів би бути похованим разом зі своїми собаками.