Тепер офіційно: Лопес подала на розлучення з Аффлеком

Новини шоубізнесу
1 082
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лопес підтвердила офіційну дату розлучення
Фото: Getty Images

Актори пробули у стосунках 2 роки

Знамените голлівудське подружжя Дженніфер Лопес та Бен Аффлек, які останнім часом мали проблеми у стосунках, офіційно розлучаються. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це засвідчує запис у реєстрі Вищого суду Лос-Анджелеса. Про це повідомляє авторитетне видання CNN.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

До речі, варто зауважити, що Дженніфер подала на розлучення у вівторок. Цікаво, що саме цього дня випала річниця їхньої весільної церемонії. Отож, Лопес підтвердила офіційну дату розриву - 26 квітня 2024 року.

Офіційно селебритіс оформили свої стосунки у Лас-Вегасі в липні 2022 року. Через місяць вони провели помпезну весільну церемонію. Про їхній розрив видання CNN пише наступне:

Ознаменує (розрив. прим.ред) собою черговий поворот в історії кохання двох суперзірок, яка протягом десятиліть перебувала в центрі уваги громадськості.
- резюмувало ЗМІ.

До речі, зірки одружилися після того, як 20 років тому вперше зустрілися на знімальному майданчику комедії “Джильї”. Потім вони розірвали свої стосунки у 2004 році, а майже через 2 десятиліття знову стали жити разом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дженніфер Лопес масштабно відсвяткувала 55-річчя. Артистка влаштувала вечірку у стилі серіалу "Бріджертони".