Секрети особистого життя Ольги Сумської: два шлюби, зради та велике кохання

Новини шоубізнесу
883
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ольга Сумська - історія її романтичних стосунків з чоловіками
Ольга Сумська та Віталій Борисюк. Фото: instagram.com/olgasumska

У 58-й день народження згадуємо гостросюжетну історію кохання однієї з найталановитіших українських акторок

Ольга Сумська, яка 22 серпня святкує свій 58-й день народження, завжди вражала публіку не лише своїм акторським талантом, а й насиченим особистим життям. І ми зараз не про її публічний конфлікт з племінником.

Ольга Сумська є однією з найвідоміших і найяскравіших зірок українського шоубізнесу. Однак за успішною кар’єрою та усмішками на червоних доріжках ховається чимало драматичних подій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У день народження Ольги Сумської, видання Таблоїд розповів маловідомі факти про особисте життя акторки. Більше дізнавайтеся нижче!

Перший шлюб, сімейне насилля та зрада

Історія кохання Ольги Сумської та актора Євгена Паперного розпочалася тоді, коли молодій акторці було всього 21 рік, а чоловіку — 37. Їхні стосунки, що спалахнули на театральних підмостках, швидко перетворилися на бурхливий роман. Ольга розповідала, що зустріла Паперного під час вступу до Київського театру російської драми, і з того моменту він став центральною фігурою у її житті.

Однак, як і більшість пристрасних романів, їхні стосунки не обійшлися без складнощів. Паперний був вже одруженим, і багато хто вважав, що саме Сумська стала причиною його розлучення. Проте акторка категорично заперечує ці чутки. Вона стверджує, що Євген був розлучений до початку їхнього роману.

Ольга Сумська та Євген Паперний - історія їх кохання та розлучення
Ольга Сумська та Євген Паперний. Фото: instagram.com/olgasumska

Однак і це не єдина скандальна тема в історії стосунків Сумської та Паперного. Адже, як відомо, акторка страждала від домашнього насилля. Зірка зазначала, що не вважає ексчоловіка тираном, проте зізнавалася, що у стані алкогольного спʼяніння Євген міг підійняти на неї руку.

Втім, ці стосунки не мали тривалого майбутнього. Після кількох років спільного життя і навіть народження доньки Антоніни, вони розійшлися через новий роман Ольги.

Любовний трикутник: нове кохання Ольги Сумської, яке зародилося на сцені

Новий обранець був не менш яскравим — Віталій Борисюк. Згодом він став другим чоловіком Сумської.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк - історія їх кохання
Весілля Ольги Сумської та Віталія Борисюка. Фото: instagram.com/olgasumska

Історія їхнього кохання розпочалася у театрі, де вони обоє грали головні ролі. Попри те, що Паперний ще був офіційним чоловіком акторки, Борисюк відчув іскру і зрозумів, що не може втратити Ольгу. З того часу вони стали нерозлучними, хоча їхні стосунки також мали свої випробування.

Складнощі у стосунках Сумської та Борисюка стали особливо помітними після зради Віталія, яка могла поставити крапку в їхньому шлюбі. Проте подружжя змогло подолати цей кризовий момент, зберігши стосунки.

Цікаво, що попри всі труднощі минулого, Ольга зуміла зберегти дружні стосунки з колишнім чоловіком Євгеном Паперним. Вони навіть працюють разом у театральних постановках, зокрема у п’єсах "Боїнг-Боїнг" та "Сублімація любові".

Стосунки Ольги Сумської з чоловіками
Євген Паперний, Ольга Сумська та Віталій Борисюк. Фото: instagram.com/olgasumska
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ольга Сумська вразила виглядом без макіяжу. Зірка українського театру точно не виглядає на свій вік!