Олег Винник похизувався власним городом та цинічно "передав ковток свіжого повітря" з Німеччини (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 158
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Винник розізлив новим відео з Німеччини - як відреагували прихильники співака
Олег Винник. Фото facebook.comgroupsvovchytsya

Користувачі Мережі чітко дали зрозуміти артисту-втікачу, що йому більше не раді в Україні

Після резонансних заяв щодо того, як Олег Винник тікав з України в багажнику автівки, артист не полишає спроби вернутися на українську сцену. Тепер співак вирішив активізуватися у соцмережах. Проте його зухвалі відео з Німеччини — явно не оцінили користувачі Мережі. Усі подробиці розповідаємо на Хочу!

Напередодні Дня Незалежності України Олег Винник анонсував вихід першої за три роки пісні. У День Державного прапора, а саме 23 серпня, чоловік готується запремʼєрити композицію “Мої люди”. І схоже, співак дійсно сподівається, що після втечі з України та майже трьох років мовчання його зустрінуть із широкими обіймами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У себе в TikTok — оскільки доступу до сторінки в Instagram він більше не має, — Винник опублікував нове відео, яким розізлив українців. В ролику чоловік похизувався, як він облаштував своє життя у Німеччині, показав свій “город” на балконі та несподівано почав жалітися на місцеву погоду.

Дякую, мої люди, за вашу любов. Зараз стою на балконі, тут у мене маленький город: помідори, огірочки, тайський базилік. Як ви помітили, я стою в жилетці, у нас вітряно і навіть зараз робиться вже холодно. Хочу передати вам ковток свіжого повітря. Особливо нашим захисникам, нашим захисницям. Уперед до перемоги
— висловився Олег Винник.

Не дивно, що користувачі Мережі обурилися появі такого відео у соцмережах артиста. Тому в коментарях українці почали висміювати втечу Олега Винника та заявили, що співак має виключно меркантильні цілі, тому й вирішив різко повернутися в український інформаційний простір.

  • Ким треба себе вважати, що навіть не реагувати на те що люди проти повернення? Така велич самого себе, це щось цікаве;

  • Ти на облік став, щур? Дані поновив? ВЛК пройшов?

  • Щур виліз із багажника;

  • Яка противна пика;

  • Хлопці з ЗСУ завітають на концерт обовʼязково послухати “пісеньок”,

— висміюють Олега Винника у Мережі.

Олега Винника зацькували у соцмережах
Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше експродюсер Олега Винника "розніс" усі побрехеньки співака. Олександр Горбенко заявив, що насправді артист не мав загадкову хворобу, а казкові сотні тисяч євро на ЗСУ — лише казочки заради порятунку репутації.