Дорофєєва прикрасила білборд на Times Square у Нью-Йорку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 795
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Надя Дорофєєва з треком “Нітрогліцерин” стала зіркою у Нью-Йорку: фото
Надя Дорофєєва на білборді на Times Square. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

Зірка надзвичайно рада отриманій можливості проявити себе та поширювати українську музику

7 серпня Надя Дорофєєва запрем’єрила свій новий трек “Нітрогліцерин”, який відразу ж підірвав музичні чарти. Завдяки цьому треку співачка одержала чудову можливість отримати нових фанатів і засвітитися далеко за межами України.

Так, популярна українська виконавиця стала амбасадоркою проєкту Equal на Spotify. А напередодні вона у своєму Instagram розмістила пост із фото з Нью-Йорка й похизувалася, як їй вдалося досягнути шалених висот! 🤍

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Це білборд на Times Square у Нью-Йорку сьогодні.
І це надзвичайно важлива подія для мене, адже я все життя, щодня, працюю над тим, щоб мої пісні слухали та любили. І вперше трек українською мовою, мій “Нітрогліцерин”, Spotify додав до свого світового та українського плейлистів EQUAL одночасно!

Звісно, мені це дуже приємно, адже завдяки цьому українська музика виходить на новий рівень, а міжнародна музична спільнота “підсвічує” її. Але важливіше те, що це можливість говорити через свою творчість, просувати українське на світовому рівні та привертати увагу до України та української сучасної музики ❤️‍🔥
- пише Дорофєєва.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що сьогодні свій 50-й день народження святкує іменитий український поет, музикант та військовослужбовець Сергій Жадан. З цього приводу його гурт “Жадан і собаки” випустив новий альбом, а ми тим часом підготували добірку пісень, тексти яких — це найкращі вірші Жадана.