Лідія Таран повернулася з Франції і зустрілася з Марічкою Падалко (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 950
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Лідія Таран зустрілася з колегою Марічкою Падалко
Фото: Інстаграм Лідії Таран

Телеведуча пригадала часи, коли вони з Марічкою вели спортивні програми на різних телеканалах

Знаменита українська телеведуча Лідія Таран, яка у 45 років стала студенткою та виїхала з України, нарешті повернулася до рідного Києва. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Лідія приїхала на Батьківщину з Франції. Вона прогулялася центром української столиці та розповсюдила серію світлин у себе в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як бачимо, телеведуча дещо змінила імідж. Вона досить коротко підстриглася. Окрім того, Таран зустріла свою давню подругу Марічку Падалко.

Знаменитість заявила, що за час, коли вони з подругою та колегою не бачилися, багато що змінилося. Зокрема, син Марічки - похресник Лідії вступив в університет, а хрещений батько доньки Лідії виконує свій військовий обов'язок на передовій.

Зокрема, Таран заявила, що вони з Падалко обговорювали роботу. Мова йшла про ті часи, коли жінки конкурували одна з одною, а саме коли вели спортивні програми на різних телеплатформах. Таран заявила що від того часу зароджувалася їхня дружба.

Якихось 20 років дружби з Марічкою промайнули, як кілька обертів отого колеса, що за нами. Похресник став студентом, хрещений батько моєї Василини на війні. Таке життя, що вирішили поговорити про роботу, а саме про нашу збірну на Олімпіаді в Парижі. Колись перший оберт нашого колеса дружби почався з "конкуренції" між спортивними редакціями. Марічка вела "Проспорт", а я "Спорт-Репортер",
- поділилася зірка українського телебачення.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали Про те як блогер-психолог Спартак Суббота втік з України. Відомо, де саме він намагається отримати статус біженця.