Популярний композитор припустив, чому Софія Ротару продовжує мовчати про війну в Україні

Новини шоубізнесу
3 663
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Софія Ротару та Павло Дворський досить давно знають одне одного
Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Павло Дворський також висловився про відмову артистки знятися у фільмі про Назарія Яремчука

Популярний композитор та музикант Павло Дворський висловив свою думку стосовно позиції щодо російсько-української війни Софії Ротару, яка цього року відсвяткувала 77-річчя.

Отож, Софія Михайлівна та пан Павло родом з Чернівецької області, а відтак досить добре знають одне одного. Загалом, Дворський висловився стосовно того, чому Ротару зайняла досить мовчазну позицію стосовно війни в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, музикант в інтерв’ю OBOZ.UA висловив своє нерозуміння стосовно того, що Ротару відмовилася від участі в зйомках фільму про покійного знаменитого артиста Назарія Яремчука “Яремчук: Незрівнянний світ краси”. До речі, у цьому фільмі також відмовився зніматися Василь Зінкевич - близький друг Назарія Яремчука.

Софія Ротару та Василь Зінкевич – чудові виконавці і дуже багато зробили для української пісні. Про причини відмови треба запитувати у них особисто. Але, думаю, ще будуть зніматися картини про Яремчука, в яких візьме участь і Ротару, і Зінкевич,
- резюмував композитор.

Якщо говорити про позицію Софії Михайлівни стосовно російсько-української війни, то варто зазначити, що вона лише іноді постить картинки на знак підтримки України. Проте публічно досі не висловлювалася про страшні події, які почалися в лютому 2022 року. Отож, Дворський висловився і про це.

Можливо, причина в чомусь особистому чи замішане щось таке, що пов’язане з творчістю. Я думаю, що ще прийде час, і вона сама все розкаже,
- зазначив артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Софія Ротару повернулася у соцмережі, аби публічно звернутися до своєї 23-річної онучки.Відома артистка рідко тішить шанувальників активністю у соцмережах, проте це був для неї особливий день, який зірка не змогла проігнорувати.