"Відстоювати незалежність непросто, однак ми це робимо": щемливе привітання з Днем незалежності Першої леді та Президента України (ВІДЕО, ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Володимир Зеленський опублікував звернення, а Олена Зеленська - пост
Фото: instagram.com/zelenskyy_official/

Президент у своєму зверненні назвав путіна дідом

Президент України Володимир Зеленський, який назвав спортсменів, які йому найбільше подобаються, потужно привітав українців з Днем незалежності. Його дружина, Перша леді Олена Зеленська теж привітала співвітчизників із важливим святом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Володимир Олександрович запис відеозвернення до українців із Сумщини. За кілька кілометрів від кордону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, лідер країни відзначився важливими посилами та заявами. Окрім того, у своїй промові Зеленський назвав диктатора путіна дідом, а також заявив, що він не буде погрожувати Україні з червоної площі червоною кнопкою.

Ми знаємо, як виглядає незалежність. Вранці 24 лютого вона була в наших поглядах. Сьогодні незалежність – в окопах на всіх напрямках. Вона у наших містах і селах: у кожному епізоді, коли ми знаходимо найкраще в собі, знаходимо в собі Україну й боремося за неї. Незалежність сьогодні має втомлені очі, які бачили все. Незалежність усміхається, коли українцям вдається. Незалежність – це тиша, коли ми втрачаємо своїх людей. Незалежність – це клятва ніколи не забути полеглих героїв. Незалежність має присмак диму й пилу на полі битви та в цивільному житті. Незалежність спускається у сховище під час тривоги, аби вистояти й піднятись нагору знову і знову сказати ворогу: нічого у вас не вийде. Не зможете. Не переможете. І будете за все відповідати.
- заявив Володимир Олександрович.

Його дружина, Перша леді Олена Зеленська теж привітала українців з Днем незалежності. Відповідний пост вона розповсюдила у себе у фотоблозі.

Сьогодні – 33 роки незалежності України, із яких десять їй випало захищатися від загарбання. І вже третій рік – битися всією країною. Усім серцем. Відстоювати незалежність непросто, коли на неї зазіхає ціла імперія тиранії. Однак ми це робимо.
- написала Зеленська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Зеленська розповіла, на що готова після перемоги України у війні. У своєму інтерв'ю Перша леді зізналася, що не любить деякі захоплення чоловіка - Президента України Володимира Зеленського.