Просто на концерті учасників відомого гурту було мобілізовано до лав ЗСУ: реакція артистів

Новини шоубізнесу
1 601
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Музиканти гурту Будьмо торимали повістки
Гурт Будьмо. Фото: facebook.com/rostuslav.koval

Український гурт "Будьмо" у повному складі призупинив свою концертну діяльність після отриманих повісток

Українські артисти, учасники гурту “Будьмо” долучилися до лав Збройних сил України. При чому сталося це відразу після їх концерту в Калуші, звідки відразу відправилися проходити ВЛК. Усі подробиці розповідаємо на Хочу!

Як повідомляє видання “Галицький кореспондент”, 21 серпня гурт “Будьмо” виступав у Калуші, Івано-Франківська область. Втім тоді ж сталося те, чого напевно очікував мало хто — увесь склад гурту отримав повістки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відразу після концерту музиканти пройшли ВЛК, а трохи згодом фронтмен гурту Ростислав Коваль особисто прокоментував новини про мобілізацію. Разом з колегами артист показався у військовій формі та зазначив, що зараз вони доєднуються до 102-ї окремої бригади територіальної оборони.

У цей нелегкий час для нашої держави, ми свідомо прийняли рішення вступити до лав Збройних сил України! Від сьогодні ми солдати 102 ОБрТрО! За плечима 279 благодійних концертів у підтримку ЗСУ! Ми обіцяємо, що і надалі будемо тішити вас новими піснями та віримо, що зможете нас побачити на сцені, але вже у новому амплуа! Дякуємо за вашу підтримку! Віримо у нашу перемогу. Слава Україні! Героям Слава,
— повідомили учасники гурту “Будьмо”.
Гурт Будьмо мобілізувався до ЗСУ
Фото: facebook.com/rostuslav.koval
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірка "Левів на джипі" став військовим. Андрій Лузан розповів про перші дні служби в ЗСУ.