У строгій приватності: як і де пройшло прощання з Аленом Делоном

Новини шоубізнесу
1 561
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ален Делон, фото
Ален Делон похований на території свого маєтку. Фото: Getty Images

Похорон легендарного актора пройшов у вузькому колі

Французького актора Алена Делона, який пішов з життя 18 серпня, поховали в суботу, 24 серпня, на його батьківщині. Церемонія прощання пройшла у вузькому колі, лише за участю найближчих людей.

За життя Делон бажав, щоб його поховали скромно, як звичайну людину. Як повідомляє The Guardian, попри бажання багатьох попрощатися з легендою, на похороні були присутні лише його друзі та родина, включаючи доньку Анушку, синів Ентоні та Ален-Фаб'єна, а також, можливо, колишню дружину Розалі Ван Бремен.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Актор знайшов останній спочинок на території свого маєтку в Душі, Франції. Це історичний особняк Domaine de la Brûlerie, куди Делон часто приїжджав, щоб відпочити від суєти.

Родина актора вирішила провести похорон у найстрогішій приватності. З цією метою місцева поліція перекрила дорогу до містечка і навіть закрила повітряний простір над ним. У всіх запрошених на церемонію забирали телефони, щоб запобігти зйомкам.

Та попри всі ці заходи безпеки, понад 100 шанувальників змогли дістатися до воріт маєтку і висловили свою скорботу там, залишивши квіти, подарунки та плакати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше родина Алена Делона визначилася з долею його улюбленця. Актор мав доволі дивне бажання — хотів, щоб його песика поховали разом з ним…