Зірка рок-музики Сід Вілсон потрапив в лікарню із вкрай сильними опіками: ви здивуєтесь, як соліст Slipknot їх отримав

Новини шоубізнесу
884
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сід Вілсон отримав опіки 2 ступеня - як так сталося
Сід Вілсон. Фото: instagram.com/sidthe3rd

Зять Оззі Осборна поділився подробицями нещасного випадку, після якого отримав серйозні опіки

Відомий рок-музикант, учасник музичних гуртів Slipknot і AMPT Сід Вілсон налякав кадрами з лікарні. Чоловік співачки Келлі Осборн повідомив, що з ним сталося та показав наслідки нещасного випадку. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У своєму Instagram Сід Вілсон опублікував відео з лікарні. В кадрі учасник культового метал-гурту Slipknot показав, що не має змоги рухатися на лікарняному ліжку без допомоги сторонніх, а руки артиста обмотані повʼязками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами Сіда Вілсона, він отримав опіки другого ступеня на тілі та обличчі. В артиста обгоріли брови, а на губах та лінії щелепи зʼявилися пухирі, окрім того сильно постраждали руки музиканта. А сталося це в результаті того, що Сід намагався підпалити органічне сміття на подвір'ї, але вогонь здійнявся занадто сильний через природні гази.

Привіт усім! Зі мною все добре, зі мною все буде добре, але в мене були серйозні опіки обличчя і рук. Я обпалений скрізь. Брови обпалені. Мій рот вкритий пухирями. Мої руки у поганому стані. Обидві руки,
- розповів Сід Вілсон.
Сід Вілсон потрапив у реанімацію
Сід Вілсон. Фото: instagram.com/sidthe3rd
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ольга Харлан зізналася, що могла не виступити на Олімпійських Іграх 2024 через стан здоровʼя. Спортсменка розповіла, з чим це було повʼязано.