"Закон придуманий не Григорієм Решетніком": ведучий "Холостяка" відповів, чому не служить у ЗСУ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 638
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Григорій Решетнік прокоментував власну мобілізацію
Григорій Решетнік. Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Відомий телеведучий розповів, чи стоїть на військовому обліку та, чи має бронювання від мобілізації

Зірка українського телебачення Григорій Решетнік відповів на одне з найпоширеніших запитань — “чому не в ЗСУ?”. Ведучий, який заробляє чималі кошти на проєкті “Холостяк”, розповів, чи став на облік у ТЦК. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Судячи з коментарів під дописами Григорія Решетніка у соцмережах, знаменитості часто “прилітає” щодо служби у ЗСУ. В інтерв'ю проекту LIGA Life ведучий вирішив прокоментувати закиди у свій бік та пояснити усю правду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як відомо, Григорій є багатодітним батьком — з дружиною він виховує трьох синів. Тому за законодавством мобілізувати його не можуть. Втім сам Решетнік зазначає, що пройшов ВЛК та став на військовий облік, зробивши усе згідно з законом.

Я багатодітний батько. Закон придуманий не Григорієм Решетником, написаний не під Григорія Решетника. Я пройшов ТЦК, ВЛК. Отримав всі документи. Все, як закон пише. Я дуже багато допомагаю.
Я не заброньований за якимось принципом телевізійного характеру чи по якійсь дружній лінії. Я чесно заробляю гроші, сплачую податки. І це може комусь не подобатись,
— зауважив телеведучий.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Григорій та Христина Решетніки зібрали 1 млн грн для постраждалих в "Охматдиті". Зіркове подружжя долучилося до допомоги діткам, постраждалим від російського терору.