"Тут свою останню ніч життя провів Андрій Кузьменко": Анатоліч прокоментував ракетний удар по рідному Кривому Рогу

Новини шоубізнесу
939
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анатолій Анатоліч висловився про ракетний удар по Кривому Рогу
Анатолій Анатоліч. Фото: Instagram

Шоумен поділився спогадами про рідне місто, яке страждає від російських обстрілів

Після тривожного для усієї України ранку через обстріли, пізно ввечері 26 серпня, приблизно о 23:20, росія також вдарила ракетами по Кривому Рогу. Причому за свій “стратегічний” обʼєкт терористи обрали готель у центрі, який є одним з найпопулярніших у місті.

Телеведучий Анатолій Анатоліч емоційно відреагував на події, які відбулися в його рідному місті. Шоумен пригадав своє життя у Кривому Розі та написав про знайоме йому місце, яке росіяни зруйнували вщент.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У себе в соцмережах Анатоліч зазначив, що готель “Аврора”, в який поцілила армія окупантів, часто приймав у себе українських артистів. Ба більше, в ньому неодноразово залишалися і російські артисти, які тепер підтримують криваву політику путіна та вбивства мирного українського населення.

Це не просто готель. Це важлива частина мого міста. Й мене також. Це перший крутий сучасний готель, який свого часу зʼявився в Кривому. Тут зупинялися всі зірки (і російські, зокрема, які зараз відкрито підтримують війну). Тут свою останню ніч життя провів Андрій Кузьменко. Вранці він виїхав на Київ і…
Тут я селив друзів, які приїжджали в Кривий Ріг. Бо це на 95 Кварталі. В самому центрі. Тут я часто зупинявся, коли бував в рідному місті, а номер, який показаний, був в епіцентрі удару. Він праворуч від фасаду,
— нависав Анатолій Анатоліч.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, не так давно Анатолій Анатоліч із сім'єю стали свідками ракетного удару по Києву. Шоумен зізнався, що уламки летіли просто біля нього.